Як зробити конфітюр з желатином

Як розвести желатин для конфітюру?

Якщо ви готуєте з желатином, покладіть його в холодну воду (води потрібно небагато, тільки щоб він набух – приблизно 50 мілілітрів на 10 грам желатину), а в кінці варіння додайте його до конфітюру та прогрійте протягом 3 хвилин. Кипіти конфітюр після додавання желатину не повинно.

Як правильно розвести желатин для торта?

Порошковий желатин потрібно замочувати у воді у співвідношенні 1:6 (іноді використовують формулу 1:5). Це означає, що якщо в рецепті вам потрібні 10 грамів желатину, ви замочите його в 60 грамах води. У всіх інших сенсах порошковий і листовий желатин абсолютно ідентичні, якщо мають одну і ту ж силу желювання.

Related Post

Як зробити картинки гумовими css

Як зафіксувати зображення у CSS? За допомогою властивості background-attachment можна зафіксувати фон на місці і він не переміщатиметься під час прокручування. Значення властивості: scroll – фон прокручується разом із вмістом

Як швидко загорнути сосиску в тісто

Чому розриває сосиску у тесті? Проблема- тісто дуже тонко розкотене і накручене внатяг. Рішення – аскочуйте тісто завтовшки 2-3мм і накручуйте без натягу зовсім, розслаблено, інакше сосиска, коли запікається і

Як зняти невпинний кашель у дитини

Лужне пиття заспокоює кашельсприяє швидкому відходженню мокротиння. Другий спосіб – використання пари. Це можуть бути інгаляції за допомогою небулайзера або створення особливого мікроклімату у ванній кімнаті. Якщо кашель стенозуючий лікар