Як зробити консерву із щуки

Як готують рибні консерви на виробництві?

Технологія приготування рибних консервів

  1. Приймання риби. Риба на завод зазвичай надходить партіями одного виду та одного улову. …
  2. Дефростація (розморожування) та миття риби. …
  3. Обробка риби. …
  4. Порціонування. …
  5. Смаження. …
  6. Охолодження обсмаженої риби. …
  7. Розфасовка риби в консервну тару.

Як виготовляють консерви в морі?

У класичні консерви додають гіркий і запашний перець, лавровий лист, для заливання варять густий бульйон наваристий з голів і хвостів. Велику рибу бланшують пором 15-20 хвилин за температури, близької до 100 градусів. Від правильно розрахованих спецій та якості заливки залежить не лише смак, а й зовнішній вигляд риби.

Related Post

Як зняти сигналізацію, щоб не заблокувало двигун

Що робити, якщо сигналізація блокує запуск двигуна? Основну функцію охорони машиною здійснює штатний иммобилайзер. У разі спроб угону автомобіля він блокує запуск двигуна за різними напрямками, що залежать від виробника

Як правильно контролювати виконання наказу покласти

Як правильно писати: "контроль за виконанням наказу покласти" чи "контроль виконання наказу покласти"? Коректно: контроль за виконанням наказу. Як правильно писати контроль за виконанням? Як правильно писати та говорити: контроль

Як зробити на вчи точка ру

Як зробити повний доступ до вчителя безкоштовно? Для всіх школярів з'явилася можливість отримати безкоштовно повний доступ до курсів Вчи. ру Зареєструйтесь на сайті «Цифровий контент»: educont.ru/smart-code/student. Дочекайтеся листа від [email protected].