Як зробити котлети пружними

Як зробити котлети щільнішими?

Жовток має щільнішу структуру — так, якщо додати у фарш яйце, збите цілком, Воно додасть не пишність, а в'язкість, котлети стануть щільнішими.

Що додати у фарш, щоб котлети не розвалювалися?

Щоб фарш не розвалювався, до нього потрібно додавати жир – приблизно 30 г на кожні 100 г м'яса. Саме без жиру котлети можуть вийти сухими та крихкими. При цьому більша частина жиру витопиться при жарінні, а котлета залишиться соковитою. Ще один секрет – додати на 100 г фаршу 10-15 мл газованої води.

Related Post

Коли треба гасити соду

Як і чим правильно гасити соду, щоб випічка була повітряною? У рецептах випічки для пишності тіста рекомендують додавати соду. Але вона дає тесту "мильний" смак. Тому досвідчені господарки одностайно рекомендують

Як підключити послугу інтернет банк ощадбанку

Як підключити інтернет-банк Ощадбанк? Як встановити програму та зареєструватися? Скачайте apk-файл на Android пристрій і виконайте встановлення програми ОщадБанк Онлайн. Відкрийте програму, введіть номер вашої чинної карти та дотримуйтесь підказок.

Фенол що робити

Як фенол діє на людину? Фенол – токсична речовина. За ступенем впливу на організм людини фенол належить до високонебезпечних речовин (Клас небезпеки 2). При вдиханні спричиняє порушення функцій нервової системи.