Як зробити кукурудзяний сироп із цукру

Як одержують кукурудзяний сироп?

В даний час основний метод промислового виготовлення двоетапний ферментативний гідроліз. Фермент альфа-амілаза (продукт бактерії Сінна паличка) використовують для гідролізу крохмалю у складні вуглеводи різної довжини, а фермент глюкоамілаза – для подальшого розщеплення до глюкози.

Чим можна замінити кукурудзяний сироп у рецепті?

Багато кулінарних рецептах необхідний кукурудзяний сироп (Corn syrup). Його замінником є інвертний сироп, Який можна приготувати в домашніх умовах на відміну від кукурудзяного. Основними якостями сиропу – чому його використовують – є антикристалізаційні властивості та відсутність запаху.Похожі

Related Post

Що означає свербіж

Сверблячка – це відчуття, що викликає потребу розчісувати шкіру. Найчастіше сверблячий дерматит має нервово-алергічну природу. Сверблячка може бути симптомом різних шкірних хвороб (екземи, кропив'янки, корости та ін) або самостійним шкірним

Офлоксацин або ципрофлоксацин, що краще при кон'юнктивіті

1. При лікуванні інфекційно-запальних захворювань кон'юнктиви очні краплі, що містять 0,3% офлоксацин, 0,5% левофлоксацин і 0,3% ципрофлоксацин, показали однаково високу клінічну ефективність. Які антибіотики приймати при запаленні очей? Антибіотики Гентаміцин

Як швидко допомогти суглобам

Що найкраще для суглобів? 7 продуктів для суглобів Желатин Желатин, який входить до складу багатьох десертів, а також знаменитого холодця – фактично колаген у чистому вигляді! … Жирна риба Головне