Як зробити м'ясні джерки

Скільки виходить Джерков із 1 кг м'яса?

"Джерки" від "Поліських Делікатесів" – це якісна, підготовлена ​​свинина, а не відходи. Нарізавши дрібними скибочками, приправляємо її спеціями та сиром Пармезан. Сушимо при температурі до 70 градусів 3-4 діб при цьому з 1 кг м'яса виходить 200 грам готовий продукт.

Скільки часу сушити джерки?

Існують рекомендації, при якій температурі сушити м'ясо в сушарці для овочів і фруктів: Риба – використовуйте температуру 50-60 ° С протягом 6-8 годин. Курка та інший птах – 70 ° С на 5-6 годин або 50-55 ° С на 10-14 годин.

Related Post

Чорногорія коли летіти

Ідеальні для відвідування Чорногорії кінець травня, червень, вересень та перша половина жовтня. Це місяці, коли краще відпочивати у Чорногорії. У найспекотніші місяці літа — липень і серпень — я раджу

Як правильно писати охолодження або охолодження

ОХОЛОДЖЕННЯ, -я, порівн. 1. Дія дієслова. охолодити-охолоджувати (в 1 знач.) Як правильно охолодження чи охолодження? Морфологічні та синтаксичні властивості відмінок од. год. мн. год. Їм. охолодження охолодження Р. охолодження охолодження

Як зробити ковальський стіл у майнкрафті

Якщо ж ви хочете отримати свій власний ковальський стіл, то зробити його дуже просто – вам знадобляться чотири будь-які дошки і два залізні зливки. У вікні крафтингу дошки слід розташувати