Як зробити морозиво вручну

Як виготовляють морозиво?

Технологічний процес виробництва морозива включає наступні етапи:

  1. Підготовка суміші. На цьому етапі рідку водно-молочну базу, яку попередньо нагрівають до 40-45°С, вводяться сухі компоненти.
  2. Фільтрування. …
  3. Пастеризація. …
  4. Гомогенізація. …
  5. Охолодження. …
  6. Дозрівання продукту. …
  7. Фризерування. …
  8. Загартовування.

Як виготовляють морозиво склад?

За ГОСТом основними інгредієнтами, що застосовуються у виробництві морозива, є молоко чи вершки, вершкове масло, сухе молоко, цукор, смакові інгредієнти, стабілізатори. Рослинний жир у морозиво з молока не додається. Це визначено у технічному регламенті Митного союзу.

Related Post

Що означає червоний телефон

Червоний колір значок означає, що рівень заряду iPhone менше 20%. Рівень заряду акумулятора об'єднаного в пару пристрою Bluetooth. iPhone підключено до Інтернету за допомогою функції «Режим модему», увімкненої на іншому

Поховання богородиці коли

Коли відбувається чин Поховання Божої Матері? Сам чин Поховання Пресвятої Богородиці зазвичай служить напередодні третього дня (увечері другого дня) після свята Успіння Божої Матері. На тривалому та особливо урочистому богослужінні

Як підключити відеоприставку до телевізора?

Як підключити Сегу 16 біт до телевізора? Знайдіть на корпусі приставки SEGA виходи для аудіо та відео. Після цього вставте в нього модулятор, що додається, від якого відходить коаксіальний кабель.