Як зробити оладки з прокислого молока

Чому не виходять пишні оладки?

Оладки виходять сирими, якщо ви смажите їх на дуже сильному вогні. У цьому випадку вони підгоряють зверху, але не встигають пропікатися всередині. Ідеальні оладки потрібно смажити на середній температурі, близькій до мінімальної і лише під кришкою.

Що робити зі зіпсованим молоком?

Не виливайте кисле молоко – це чудова основа для випікання та тесту. Молоко – Унікальний продукт, який після скисання стає тільки кориснішим. Прокисле молоко містить багато корисних бактерій і робить випічку ніжною та повітряною. Досвідчені господині знають, що цей продукт є ідеальною основою для пишного тіста.

Related Post

Як можна оформити програму молода сім'я

Хто має право на участь у програмі молодої сім'ї? вік кожного з подружжя не перевищує 35 років; молода сім'я визнана нужденною в житловому приміщенні; наявність у сім'ї доходів, що дозволяють

Що означає значок не турбувати

Режим "Не турбувати" на телефоні дозволяє вимкнути звук, вібрацію та візуальні оповіщення. Як дізнатися, що в людини варто не турбувати? Користувачі, які намагаються додзвонитися до абонента з увімкненою опцією «Не

Як зробити рум'яна амігурумі

Як зробити рум'янець на іграшці? Для того, щоб отримати ефект прозорості (рум'янець на щічках, легкі неяскраві пасма) пензлик опускаємо в фарбу, потім кінчик пензлика злегка змочуємо водою або трохи сильніше