Як зробити печінку в борошні

Чи потрібно печінку обвалювати у борошні?

Виявляється, щоб печінка вийшла соковитою та ніжною, потрібно обвалювати її не в борошні, а в крохмалі. Борошно лише «запечатує» печінку, завдяки чому м'ясо зберігає всі соки всередині, а крохмаль саме розм'якшує шматочки м'яса, робить їх ніжними. Усього один інгредієнт кардинально змінює смак улюбленого продукту.

Скільки замочувати печінку?

Рекомендований час вимочування від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода також може розм'якшити печінку. Достатньо обсипати їй кожен шматок, почекати близько години і добре промити. Продукт стане м'якшим і якщо його просто відбити молотком.

Related Post

Коли поправки 228

Ук Рф Упк Рф Стаття 228 Поправки Від 11,03,2021 Зміни до Кримінального кодексу РФ від 11 січня 2021 року Якщо такі телефонні повідомлення спричинили необережність смерть людини або інші тяжкі

Прихопило бруньку зліва що робити

Що робити, якщо болить нирка з лівого боку? Найчастіше біль у лівій нирці може свідчити і про захворювання, які безпосередньо не пов'язані з нирками, тому краще відразу, при перших же

Що робити, якщо лопнули кросівки

Зігніть підошву так, щоб тріщина розкрилася, змастіть її внутрішню поверхню клеєм і не закриваючи тріщину, дайте клею просохнути 10-15 хвилин. Після цього акуратно вставте в тріщину сложену навпіл смужку, розпряміть