Як зробити пломбір

Що входить до складу морозива пломбір?

Пломбір (фр. glace plombières від французького міста Пломб'єр-ле-Бен (фр. Plombières-les-Bains)) — вершкове морозиво, виготовлене з цільного молока або вершків з підвищеною кількістю молочного жиру, яєць, ароматичними та смаковими добавками (ваніль, мигдальна есенція; шоколад, горіхи, фрукти).

Як із чого робиться морозиво?

За ГОСТом основними інгредієнтами, що застосовуються у виробництві морозива, є молоко чи вершки, вершкове масло, сухе молоко, цукор, смакові інгредієнти, стабілізатори. Рослинний жир у морозиво з молока не додається. Це визначено у технічному регламенті Митного союзу.

Related Post

Як користуватись апаратом для обличчя від desheli

Що таке Cleartone? Ультразвуковий помічник у догляді за шкірою обличчя в домашніх умовах. Розкажу докладно про нього, про його плюси та мінуси, і як його використовувати. Багато фото. Всім величезне

Що корисніше тріска чи палтус

Чим корисна риба палтус? Що ж до користі палтуса, вона безсумнівна. Ця цінна риба багата калієм, фосфором, магнієм та селеном – вони містяться у палтусі у досить великих кількостях. Вітаміни

Як зробити ліжко жорсткішим

Що покласти на ліжко для твердості? Зробити матрац жорсткішим можна за допомогою накладок (топерів) та наматрацників. Топпер – це тонкий матрац, який укладають поверх основного матраца. Як зробити ліжко жорсткішим?