Як зробити просочення на пиріг

Чим просочити коржі для торта, щоб не були сухими?

Можна скористатися фруктовим або ягідним соком для просочування коржів, рідким йогуртом, підсолодженою медом водою, лимонно-цукровим розчином. Зазвичай основну масу просочення на водній основі становить вода – 100 – 150 мл (все залежить від кількості та розміру коржів, які ви просочуватимете).

Скільки часу потрібно просочувати бісквіт?

Існує дуже важливе правило: не треба просочувати гарячі коржі. Після приготування бісквіти повинні остигати протягом 5-6 годин у холодильнику. Якщо почати просочувати гарячі коржі, вони розмокнуть, стануть в'ялими і розваляться. Сироп для просочення також має бути кімнатної температури.

Related Post

Як правильно мити та варити гриби

Чи потрібно мити гриби перед приготуванням? Якщо печериці збиралися власноруч у теплиці, їх можна не чистити, а просто ретельно протерти, щоб видалити залишки грунту. Якщо врожай зібраний у лісі, а

Що означає слово поганий

Хто такі погані? простий. дуже поганий, огидний ◆ Настрій у мене був поганий. непридатний до споживання, отруйний ◆ Погане зілля. Поганий гриб.Похожі Як з'явилося слово погане? Поганий. Сучасне значення цього

Як зробити шпильку брошку

Як прикріпити шпильку на брошку? Щоб прикріпити шпильку до фетрової основи, просто використовуємо невелику кількість клею. Як варіант, можна спробувати застосувати у роботі нитки. У кріпленні для брошів є спеціальні