Як зробити розсіл для маринованої капусти.

Скільки потрібно солі на літрову капусту?

Кількість солі для приготування традиційного рецепту капусти вказується на вже нарізану капусту чи капусту шматочками та складає 25 г чи 1 ст. л на 1 кг овочу. Сіль потрібно брати не йодовану, можна як великого, так і дрібного помелу.

Як правильно квасити капусту?

Як квасити капусту

  1. Видаліть з капусти пошкоджене верхнє листя.
  2. Загорніть у капустяний лист чорний хліб і покладіть на дно банки.
  3. Тонко наріжте капусту
  4. Моркву натріть і смійте її з капустою.
  5. Посипте все сіллю і перетріть руками – для соку.
  6. Заповніть банки.
  7. Закрийте банки та залиште в темному місці на добу

Related Post

Вираз коли все погано

Які фрази мотивують? Отже, ось набір мотиваційних цитат: «Те, що ти шукаєш, теж шукає тебе» (Джалаладдін Румі). "Є два способи прожити життя: або так, ніби чудес не буває, або так,

Як зробити з чокопай тістечко

Чи можна гріти Чокопай? Граничний час нагрівання Чокопай – 5-7 секунд. Якщо перетримати продукт у камері – з печива утворюється безформна маса, а зефір може вибухнути та забризкати її стінки.

Будь-що як пишеться щоб

Правильно: у що б то не стало. Написання цього поєднання слід запам'ятати. Як пишеться не стало? «Стало»- Дієслово. Частинка "ні» з дієсловом пишеться окремо. Зверніть увагу, що в даному поєднанні