Перше, що потрібно, – це розігріти масу для жуйки на водяній бані. Потім, не знімаючи з вогню, додати сироп та цукрову пудру до загусання. Залишки пудри висипати на дошку. На пудру викласти масу і добре її обваляти. 7 травня 2021р.
Як зробити м'ятну жуйку в домашніх умовах?
0:16Рекомендований кліп · 56 сек.DIY: ЖУЙКА ДОМУ | Як зробити жуйку | ЛАЙФХАК – YouTubeПочаток кліпа, що рекомендуєтьсяКінець кліпа, що рекомендується
Чому не можна жувати жуйку більше 10 хвилин?
Жувальну гумку можна жувати не більше 5 хвилин і лише після їди. Такі рекомендації спеціалістів. Якщо жувати довше і без попереднього прийому їжі, це призведе до виділення в порожній шлунок шлункового соку, що сприятиме розвитку виразки та гастриту..