Чи потрібно змащувати слойки?
Навіщо необхідне змащування Олія – варіант, який зробить здобу ще м'якшою, а смак та аромат – більш насиченим.. Яйце використовується, щоб досягти бажаної рум'яності та блискучої поверхні. Якщо промазати нижній шар пиріжків, то це затримає начинку всередині і не дасть розмокнути і розвалиться тісту.
Як правильно працювати з готовим листковим тестом?
Особливості роботи з готовим листковим тестом Робіть це строго в одному напрямку, щоб зберегти текстуру. Листкове сире тісто завжди потрібно нарізати тільки найгострішим і найтоншим ножем, щоб не зім'яти і не «запечатати» шари. У цьому випадку вони не зможуть розкритися при випіканні і тісто втратить легкість.