Як зробити смачні кірієшки в домашніх

Чим відрізняються Кірієшки та сухарики?

Для «Кірієшок» використовується свіжоспечений хліб. Сухарики виробляють без обсмажування у фритюрі.

Як роблять Кірієшки на виробництві?

Хліб має бути свіжим, мати дрібнопористу структуру і не кришитися. Житній чи пшеничний – залежить лише від побажання виробника. Готовий хліб нарізають, надаючи потрібної форми майбутнім сухарикам. Продукт, що вийшов, сушать у печах при температурі 180-190 градусів або обсмажують з додаванням масла.

Related Post

Як правильно приготувати трепангу в меді

Як приготувати трепанг на меді? Трепангів замочують у теплій воді протягом 10-12 годин. Потім дістають із води, подрібнюють і перемішують із медом. Накривають капроновою кришкою. А тепер дайте настоянці відпочити

Чим харчується білий ведмідь на північному

Основний раціон білого ведмедя. кільчаста нерпа, морський заєць та інші морські тварини. Ловить він їх підкрадаючись через укриття, а нерпу чатує біля лунок: щойно тварина показується з води, ведмідь ударом

Як зробити черепахам острів

Скільки можна тримати черепаху на суші? Наземні бувають сухопутними та прісноводними – водяними. У сухопутних черепах високий панцир і товсті ноги, вони повільні та незграбні. Такі черепахи живуть на суші