Як зробити соковиті стейки з яловичини

Як приготувати стейк, щоб він був м'яким?

  1. Поставимо сковороду на плиту та сильно нагріємо.
  2. У цей час змащуємо стейк рослинною або оливковою олією, посипаємо сіллю та перцем за смаком.
  3. Далі викладаємо стейк на сковороду і обсмажуємо по 2 хвилини з кожного боку. …
  4. Після смаження стейку потрібно дати "відпочити", накривши фольгою.

Чи потрібно маринувати стейк із яловичини?

Мариноване м'ясо має скоринку та гарний малюнок. Не турбуйтеся про те, що довге маринування зруйнує всю сполучну тканину і м'ясо буде м'яким, як вата. Стейк буде тільки ніжнішим і соковитішим.

Related Post

Радар детектори що роблять

Радар–детектор – Спеціалізований радіоприймач, що встановлюється в автомобіль і виявляє роботу поліцейського радара (визначника швидкості) та попереджувальний водій про те, що інспектор ДПС інструментально стежить за дотриманням Правил дорожнього руху

Як правильно користуватися роликовим масажером

Нанесіть легкий зволожуючий тонер або сироватку для м'якого ковзання роликів Пройдіться масажними лініями обличчя та шиї не менше 10 разів на одну зону знизу-вгору Після процедури нанесіть крем або маску

Що роблять із курячими ногами

Скільки часу готувати курячі ніжки? Час смаження курячих ніжок залежить від їхнього розміру. Для приготування гомілок невеликого розміру потрібно 20-25 хвилин. Ніжки середнього розміру необхідно смажити 25-30 хвилин. Великі за