Як зробити стейки з корейки

Як правильно смажити стейк із корейки?

Інструкція приготування

  1. Стейк змастити оливковою олією та викласти на суху розпечену сковороду гриль.
  2. Приправити часниковою приправою.
  3. Перевернути, як тільки нижня сторона підрум'яниться. Приправити меленим чилі. Посолити.
  4. За хвилину зменшити вогонь і прикрити кришкою. Обсмажувати близько 5-7 хвилин.

Чому корейка виходить сухою?

Свиняча корейка – дуже смачна частина туші, проте, здебільшого вона виходить сухою, т. до. в ній дуже мало жирових прошарків.

Related Post

Як швидко приготувати бісквіт на кефірі

Як приготувати бісквіт із содою? Крок 1 із 7. З'єднуємо охолоджені яйця з цукром. Крок 2 із 7. Тепер беремо міксер і збиваємо яйця до пишної, пружної піни. … Крок

Як зняти форсунку на ml

Як зняти форсунки на 3s? Форсунки можна витягнути без демонтажу паливної рампи, достатньо викрутити два болти зрушити її до салону і витягнути форсунки. Але перед цим треба все довкола добре

Як зняти газовий клапан на котлі нав'єн

Як зняти триходовий клапан Нав'єн Делюкс з? Як зняти та замінити триходовий клапан Перед зняттям демонтуємо насос циркуляції теплоносія. Далі відключаємо фішки клапана від контролера казана. Акуратно видаляємо труби опалення,