Як зробити струганіну з червоної риби

Чи можна їсти струганину з риби?

Строганина з риби – це нарізана стружкою – тобто «настругана» – заморожена риба, яка в такому вигляді подається до столу. Щоб у страви був смак, до неї подають особливу суміш із солі та меленого перцю в пропорціях 1:1 – туди скибочки струганини макають, а потім насолоджуються смаком риби. Цікаво!

Як заморозити рибу для струганини?

Заморожування: 1-й спосіб – тримайте рибу в морозильнику або на морозі за температури – 28 градусів протягом 41 години. 2-й спосіб – при температурі -35 градусів заморожуйте рибу 10 годин. Не можна вживати малосолону рибу та струганіну.

Related Post

Що робити на орхідеї плями

Чому на квітках орхідеї з'являються плями? Найбільш уразливою частиною орхідеї для грибка є квітка, тому сіра гнилизна у переважній більшості випадків вражає квіти орхідеї. На квітах, а також на бутонах

Як правильно писати текст для відео

Як писати текст для диктора? Як написати текст диктора для відеоролика: 7 рекомендацій Визначтеся із зверненням до глядача: «ви» чи «ти». … Вказуйте специфіку вимови власних назв: назв, імен, прізвищ.

Як зробити так щоб вийшло мокротиння

Як швидко викликати харкотиння? Для стимуляції відходження мокротиння можна самостійно масажувати 2 точки: перша розташована з тильного боку кисті між великим та вказівним пальцем, друга – у центрі яремної вирізки