Як зробити свинячу щоку смачно

Як смачно відварити Щоковину?

У каструлі доводимо до кипіння 3 літри води. Додаємо у воду сіль із розрахунку 1 столова ложка на літр води, лавровий лист та запашний перець горошком. Проварюємо щоковину в розсолі протягом 40 хвилин.

Що таке свинячі щоки?

Свині щічки сало з м'ясними прожилками з передньої частини свинячої туші. Практично не використовується у «високій кухні», але популярно у звичайних людей, у так званій «домашній кулінарії».

Related Post

Як змінити своє життя та стати іншим

Як перемогти себе і стати кращим? Тут ми й розповімо, як стати розумніший і стати найкращою версією себе. Більше читайте Говоріть красиво Зверніть увагу на духовність Розвивайте вольові якості Формуйте

Рентген стоп для військкомату як правильно

Як правильно ставити стопу при рентгені? Як роблять рентген стопи Стандартне обстеження проводиться на столі в положенні лежачи пацієнта. Ногу необхідно зігнути у коліні, а стопи поставити на поверхню. Як

Як правильно робити брови для початківців

Як правильно оформити брови самостійно? Щіточкою розтушуйте олівець легкими рухами вгору. Потім повторіть лінії, але вже всередині брів і відступивши трохи від їхнього початку. Акуратно пройдіться олівцем по проблемних зонах,