Як зробити своє бюро

У чому різниця меренги та безе?

Головна різниця між безе і меренгою полягає в тому, що: безе – це густий крем із яєчних білків, збитих із цукром меренга – це висушене в духовці печиво, приготовлене з безе.

Як правильно сушити безе в духовці?

Розігрійте духовку до 100 °C. Застеліть лист пергаментним папером і сформуйте на ньому безе. Поставте лист у духовку на середній рівень на 1–1,5 години. Час приготування залежить від розмірів безе: чим менше, тим швидше будуть готові.

Related Post

Дасть вам відповідь якнайшвидше

Як написати в листі, що чекаю відповіді? 10 фраз для закриття листи про прийом на роботу: Щиро, З повагою (або найкращими побажаннями). Я з нетерпінням чекаю вашого відповіді. Я ціную

Як написати юридичну статтю в журналі

Як правильно написати статтю до журналу? Дотримуйтесь правил, і ЗМІ до вас потягнуться. Вивчіть ресурс, якому хочете запропонувати свою статтю … Звертайтесь до редакції з конкретними темами. Будьте швидким. Пишіть

Як користуватися накидкою

Що краще Кастингова мережа з кільцем чи без? Кастингові мережі буваю з волосіні і капрону яка краще Залежить від досвіду рибалки. Наприклад, новачкам буде легше саме з такою снастю, тому