Як зробити твердий зефір

Що впливає щільність зефіру?

На форму та щільність майбутнього зефіру впливають два фактори. збивання та наявність агару. Для того щоб зефір тримав форму і добре відсідав, маса повинна бути добре збита (скажімо, як звичайний білковий крем).

Чому домашній зефір не щільний?

Ось одна з головних причин рідкої зефірної маси. Агарний сироп потрібно обов'язково уварити до температури 110 ° С або до проби на нитку. У такому стані сироп стікатиме з лопатки безперервною ниткою. Якщо ж недоварити агарний сироп, він не зможе стабілізувати зефірну масу і зефір не триматиме форму.

Related Post

Коли відбувалося повстання Пугачова

Де розпочалося повстання Пугачова? Повстання почалося на Яїкщо було не випадково. Хвилювання почалися ще в січні 1772 р., коли яєцькі козаки з іконами і хоругвами з'явилися на свою «столицю» Яєцьке

Що кращого фото чи лазерна епіляція

Фотоепіляція вважається більш «стародавнім» методом щодо лазерної епіляції.. Згідно з міжнародними дослідженнями, ефективність першої на 20% нижча. У фотоепілятора ширший спалах, який на своєму шляху до фолікула волосся впливає також

Як зробити ялинку гнома

Як зробити гномиків під ялинку? Зробіть наймиліших міні-гномиків на ялинку — нічого шити не доведеться У старих рукавичок відріжте пальчики. Набийте один пальчик наповнювачем, зав'яжіть зверху ниткою. … На три