Іван-чай із прянощами Вишукане поєднання зніту та спецій гідно оцінять любителі терпких напоїв. Багатий пікантний смак іван-чаю
іван-чаю
Копорський чай (копорка, іван-чай) чайний напій, що використовувався в Російській імперії як сурогат дорогого «кяхтинського» (китайського) чаю. Назва походить від стародавнього російського села Копор'є неподалік Петербурга, на околицях якого поширене було його виробництво.
https://ua.wikipedia.org › wiki › Копорський_чай
Копорський чай – Вікіпедія
додадуть імбир, кориця, бадьян, кардамон.9 сент. 2015 р.Що поєднується з Іваном чаєм?
Іван чай можна заварити з класичним чорним чаєм Ассам або додати трави інших рослин, м'яту або квіти ромашки, волошка, шипшина або лісові ягоди. Навіть якщо просто додайте щойно зірвані листочки суниці чи смородини – буде смачно! Іван Чай чудово поєднується з медом та домашнім варенням.
Чи можна змішувати іван-чай із іншими травами?
Іван чай чудово поєднується з іншими травами, які ростуть у Росії. Наприклад, з шавлією та звіробою його можна використовувати при лікуванні та профілактиці простудних захворювань, у міксі з м'ятою та чебрецем він дає заспокійливий ефект, а якщо змішати його із саган-дайлем – вийде відмінний природний енергетик.