Котлети ідеально поєднуються з будь-яким гарніром. Вибираючи, важливо знати, яке м'ясо буде обрано для приготування. Котлети з курки більш сухі, тому гарнір до них краще підбирати м'який (картопля, гречка тощо).
Як потрібно правильно їсти котлету?
Рубані котлети або тефтелі ножем не ріжуть, а їдять їх, відокремлюючи вилкою невеликі шматочки, причому вилку в цьому випадку цілком допустимо тримати у правій руці.
Що можна додавати до котлет?
Щоб котлети не розвалювалися, можна додати:
- Манку. Вона вбирає зайву вологу та робить консистенцію котлет більш пружною. …
- Овочі: картопля, морква, капуста, кабачок, цибуля. Вони додадуть страві пікантності та цікавого смаку. …
- М'який сир. …
- Яйця.