Мамам рекомендується м'ясо без маринаду або шашлик, виготовлений у маринаді з продуктів з натуральними кислотами: з лимонного соку, ківі або мінеральної води.2 травня 2022р.
Який шашлик найкорисніший?
· Тим, хто стежить за вагою та раціоном, для шашлику краще вибрати курку, індичку, баранину чи рибу. Обов'язково додайте на тарілку більше овочів: свіжих або запечених. · Для маринування краще використовувати скляну банку. У ній шашлик добре просочиться і стане соковитішим.
Яке м'ясо краще брати на шашлик?
Свинина, мабуть, — найкращий варіант для шашлику, якщо йдеться власне про м'ясо. А найкращий варіант свинини – шия. Завдяки балансу м'яса та жирових прошарків страва з цих частин вийде соковитішою. Також є ще м'яка частина, що підходить для шашлику – вирізка.