З чого роблять вагову сметану

Сметана – це кисломолочний продукт, вироблений шляхом сквашування вершків з додаванням молочних продуктів або без їх додавання, з використанням заквасочних мікроорганізмів (лактококів або суміші лактококів та термофільних молочних стрептококів). Масова частка жиру сметани має бути не менше 10%.19 січ. 2023 р.

Що входить до складу сметани?

Типовий склад «зметанного продукту»: нормалізовані вершки, замінник молочного жиру, закваска. Масова частка молочного жиру в жировій фазі сметанного продукту не перевищує 50%. За смаком, запахом та консистенцією «зметаний продукт» ідентичний сметані.

Що таке жирність сметани?

Безпосередньо жирність, що вказується у відсотках – це не що інше, як кількість (маса) молочного жиру в 100 г готового продукту. Основний показник, який впливає жирність – калорійність. Відповідно, чим більший відсоток, вказаний на упаковці, тим поживніша і ситніша сметана.

Related Post

З чим роблять масаж мезоролером

Так, для масажу обличчя, шиї та області декольте відмінно підійдуть голки довжиною від 0,5 до 0,75 мм, для шкіри голови та тіла ми радимо використовувати валик з більшими голками –

VAC систем блокує що робити

Ця помилка може бути викликана зміною ігрових файлів та/або текстур. Будь ласка, видаліть всі користувацькі текстури та заміни скінів, а також модифікуюче файли програмного забезпечення та перезавантажте комп'ютер. Після цього

Як можна вилікувати протрузію поперекового відділу

Фізіотерапія (кріотерапія, ультразвук, електрична стимуляція, магнітотерапія, TENS (Чресшкірна електрична стимуляція нерва). Ці та інші методи фізіотерапії широко використовуються в лікуванні протрузії диска поперекового відділу хребта. Чи можна вилікувати протрузію в