Як варіант: залишити м'ясо на 3–4 години у холодній солоній воді – На літр приблизно 2 столові ложки з гіркою. Якщо у вас є невеликий шматок деревного вугілля, його можна покласти в цю воду до курки, тоді ефект посилиться. Ще один спосіб: покласти м'ясо у відвар аптечної ромашки.11 лют. 2023 р.
Як позбутися неприємного запаху курячого м'яса?
Позбутися легкого неприємного запаху допоможе розчин солі. Змішуєте сіль (дві повні столові ложки) і літр води і поміщаєте в розчин курку на кілька годин. Потім м'ясо промиваєте у проточній воді. Можна додати маленьку дрібку марганцівки.
У чому замочити курку із запахом?
Можна, можливо замочити курку у підсоленій воді – на 1 літр води додають 2 ложки солі. Можна обмазати курку гірчицею і залишити в холодильнику на кілька годин. Запах зникає, якщо натерти курку сумішшю солі та цукру. Часник також може усунути дивний запах, що з'явився у «задохнувся» в пакеті курячого м'яса