Желатин dr oetker як користуватися

Застосовувати желатин Dr. Oetker дуже просто – змішати вміст упаковки та 1,5 літра води, залишити для набухання на 10 хвилин. Прогріти при помішуванні до 60 ° С, не доводячи до кипіння, до повного розчинення гранул. Залежно від рецептури вибраної страви охолодити або використовувати в теплому вигляді.

Як правильно розводити желатин Dr. Oetker?

Вміст пакету всипати в 0,5 л води та підігріти (максимум до 60 градусів, не кип'ятити!) при безперервному помішуванні до повного розчинення. Злегка охолодити або використовувати гарячим (відповідно до рецепту).

Як правильно додавати желатин?

Порошковий желатин потрібно замочувати у воді у співвідношенні 1:6 (іноді використовують формулу 1:5). Це означає, що якщо в рецепті вам потрібні 10 грамів желатину, ви замочите його в 60 грамах води. У всіх інших сенсах порошковий і листовий желатин абсолютно ідентичні, якщо мають одну і ту ж силу желювання.

Related Post

Лаванда стабілізована

Як зробити стабілізоване листя? Як стабілізувати листя або пелюстки, розкажемо нижче. Візьміть квітку, що напіврозпустилася, і підсушіть її: потримайте добу без води, підвісивши головкою вниз. … Підріжте стебло під гострим

Як садити хости на вулиці?

Хости (Розсаду або ділянки) садять у лунки на 2-3 см глибше, ніж вони росли до цього, коріння розправляють, присипають ґрунтом і рясно поливають. Після чого місце посадки мульчують корою або

Як правильно користуватися сироваткою для обличчя відео

Як правильно наносити сироватку на обличчя? Сироватка наноситься крапельно на руку, потім на кілька крапок на обличчі (щоки, підборіддя, чоло, носа) і легко вбивається кінчиками пальців.. Через 15 хвилин можна