Солити індичку слід або прямо під час смаження, або безпосередньо перед нею. Якщо м'ясо посолити дуже рано, воно може дати сік, а м'ясо індички саме собою досить пісне. У результаті м'ясо вийде надто сухим та несмачним. Філе індички перед смаженням слід заздалегідь замаринувати.20 груд. 2016 р.
Коли солити індичку при варінні?
М'ясо вимийте і при потребі видаліть шкіру. Викладіть порційні частини птиці в каструлю і залийте водою (щоб трохи скоротити час варіння, можна відразу влити окріп). Після закипання додайте сіль та спеції для аромату та варіть на середньому вогні.
Скільки часу потрібно варити індичку?
Готується вона довше, ніж курка: за часом це зазвичай близько 1,5 години або 90 хвилин. Однак все залежить від того, яку частину м'яса ви використовуєте. Ніжне філе індички буде готове вже через 30-40 хвилин, а великі гомілки або стегна потрібно варити в каструлі не менше 2 годин або 120 хвилин.