Як розвести 20 г желатину?

Пропорції желатину для желе та холодця Ефект тремтливого желе створюється при співвідношенні 20 г желатину на 1 літр рідини. Оптимально для ніжного заливного та молочних десертів. При 40 г желатину на 1 літр рідини вийде твердіший результат. Це співвідношення підходить для курячого холодця, заливних, фруктових желе.

Щоб визначити, скільки потрібно взяти води для замочування, або як кажуть професіонали – для розпускання, потрібно кількість желатину помножити на 13 г. Наприклад на 10 г желатину необхідно взяти 130 г води.

Желатин для солодощів Солодкі ласощі найкраще приготувати за наступним рецептом: у пропорції 1:5 замочити желатин у холодній рідині приблизно на півгодини. Після цього набряклий желатин Необхідно обережно розпустити на водяній бані, помішуючи його до остаточного розчинення. Доводити до кипіння суміш не можна.

Розвести желатин просто: розчинити в холодній воді, далі долити рідини до потрібного об'єму, підігріти.Як приготувати

  1. Важливо дотримуватись пропорцій, інакше може вийти гумовий виріб: …
  2. Не можна желатин кип'ятити. …
  3. Не можна остуджувати желатинову суміш у морозилці, вона закристалізується; …
  4. Термін придатності має важливе значення.

Related Post

Як найшвидше накачати грудну клітину

Скільки разів на тиждень потрібно качати грудні м'язи? Ми рекомендуємо проводити силові тренування не частіше двох-трьох раз на тиждень. Якщо під час них ви прокачуєте кілька груп, увімкніть одну вправу

Як можна знайти хлопця красивого

Де можна знайти хлопця? У кіно, музеї У кіно та музеї теж можна знайти хлопця. Причому простіше це зробити все ж таки в музеї – підійти до того ж експонату,

Як набрати швидко кошторис

Як можна збільшити кошторис? Щоб збільшити вартість кошторису необхідно: Застосовувати коефіцієнти, що підвищують, що враховують технологічні особливості виконання будівельних робіт; Застосовувати підвищуючі коефіцієнти, що враховують ускладнюючі фактори та умови виконання