Щоб визначити, скільки потрібно взяти води для замочування, або як кажуть професіонали – для розпускання, потрібно кількість желатину помножити на 13 г. Наприклад на 10 г желатину необхідно взяти 130 г води.
Желатин для солодощів Солодкі ласощі найкраще приготувати за наступним рецептом: у пропорції 1:5 замочити желатин у холодній рідині приблизно на півгодини. Після цього набряклий желатин Необхідно обережно розпустити на водяній бані, помішуючи його до остаточного розчинення. Доводити до кипіння суміш не можна.
Розвести желатин просто: розчинити в холодній воді, далі долити рідини до потрібного об'єму, підігріти.Як приготувати
- Важливо дотримуватись пропорцій, інакше може вийти гумовий виріб: …
- Не можна желатин кип'ятити. …
- Не можна остуджувати желатинову суміш у морозилці, вона закристалізується; …
- Термін придатності має важливе значення.